Términos y Condiciones

Terminos y condiciones tclecuador.com.ec

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vehicula leo quis libero congue, in ornare magna viverra. In sodales eget arcu in molestie. Vestibulum suscipit felis mollis diam pellentesque, nec dapibus sapien euismod. Pellentesque tortor risus, cursus sit amet lacus mollis, egestas consectetur nisi. Nullam sed mi massa. Ut feugiat suscipit libero, at mollis ante tincidunt non. Donec sollicitudin pellentesque orci vel lobortis.

Donec tincidunt enim neque, ut dapibus dolor vulputate id. Nam posuere, ex eget volutpat sagittis, mauris velit commodo ante, eget euismod odio tellus ac mauris. Aliquam in volutpat purus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed congue, dui et sagittis dictum, sem libero semper lacus, vel dapibus enim lacus quis ipsum. Vestibulum interdum tempus purus, at volutpat velit laoreet eleifend. Vivamus vitae eros nec neque ullamcorper ullamcorper non vel eros. Aliquam non nunc arcu. Duis lacinia ultrices fermentum. Pellentesque pellentesque, sapien non pretium condimentum, lacus risus pellentesque urna, ut commodo diam nulla a mi. Aenean accumsan sapien quis lacus placerat pulvinar.

In hac habitasse platea dictumst. Morbi eget libero sed tellus molestie egestas sed quis neque. Donec eget eleifend lorem. Etiam hendrerit id risus sed rutrum. Morbi eu auctor neque. Donec aliquet sagittis eros vitae pretium. Nam malesuada massa metus, vitae commodo elit vulputate et. Nulla augue nunc, consequat nec vulputate sed, lacinia ac risus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nullam eu posuere felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse gravida at ligula eget facilisis. Integer tristique nisi fringilla mauris pellentesque, a vulputate purus dignissim. Nunc sodales urna a urna gravida blandit. Integer in fringilla tortor, id fermentum velit. Nulla non posuere nulla, a maximus velit.

Política de uso de datos personales

Las partes se comprometen a tratar los datos personales que sean proporcionados por efecto de este convenio, bajo la normativa adecuada, siempre teniendo como finalidad el cumplimiento de los fines del Organizador. Los datos personales serán custodiados adecuadamente y se garantiza el impedir el acceso a cualquier tercero ajeno no autorizado, en ese marco, las partes se comprometen a cumplir con todas las condiciones para la protección de datos personales, adoptando las medidas de seguridad exigibles, adecuadas y necesarias para mantener el deber del secreto, la no divulgación, pérdida, robo o sustracción y, se comprometen a cumplir las obligaciones establecidas en esta cláusula, garantizando en todo momento a los titulares el ejercicio de sus derechos de acuerdo con la normativa vigente. De conformidad con lo determinado en el Art. 8 de la Ley Orgánica de Protección de Datos Personales, los participantes y en especial el ganador del sorteo da su consentimiento libre, voluntario y expreso para que el Organizador trate los datos personales entregados a aquel; para el efecto declara haber sido debidamente informado y conoce de manera inequívoca sobre los usos específicos que se dará a la información proporcionada; en razón de que el tratamiento que se dará a los datos tiene una pluralidad de finalidades, el ganador expresamente señala que el consentimiento se otorga para todas ellas.

Políticas de privacidad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vehicula leo quis libero congue, in ornare magna viverra. In sodales eget arcu in molestie. Vestibulum suscipit felis mollis diam pellentesque, nec dapibus sapien euismod. Pellentesque tortor risus, cursus sit amet lacus mollis, egestas consectetur nisi. Nullam sed mi massa. Ut feugiat suscipit libero, at mollis ante tincidunt non. Donec sollicitudin pellentesque orci vel lobortis.

Donec tincidunt enim neque, ut dapibus dolor vulputate id. Nam posuere, ex eget volutpat sagittis, mauris velit commodo ante, eget euismod odio tellus ac mauris. Aliquam in volutpat purus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed congue, dui et sagittis dictum, sem libero semper lacus, vel dapibus enim lacus quis ipsum. Vestibulum interdum tempus purus, at volutpat velit laoreet eleifend. Vivamus vitae eros nec neque ullamcorper ullamcorper non vel eros. Aliquam non nunc arcu. Duis lacinia ultrices fermentum. Pellentesque pellentesque, sapien non pretium condimentum, lacus risus pellentesque urna, ut commodo diam nulla a mi. Aenean accumsan sapien quis lacus placerat pulvinar.

In hac habitasse platea dictumst. Morbi eget libero sed tellus molestie egestas sed quis neque. Donec eget eleifend lorem. Etiam hendrerit id risus sed rutrum. Morbi eu auctor neque. Donec aliquet sagittis eros vitae pretium. Nam malesuada massa metus, vitae commodo elit vulputate et. Nulla augue nunc, consequat nec vulputate sed, lacinia ac risus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nullam eu posuere felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse gravida at ligula eget facilisis. Integer tristique nisi fringilla mauris pellentesque, a vulputate purus dignissim. Nunc sodales urna a urna gravida blandit. Integer in fringilla tortor, id fermentum velit. Nulla non posuere nulla, a maximus velit.

Políticas de cancelación

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vehicula leo quis libero congue, in ornare magna viverra. In sodales eget arcu in molestie. Vestibulum suscipit felis mollis diam pellentesque, nec dapibus sapien euismod. Pellentesque tortor risus, cursus sit amet lacus mollis, egestas consectetur nisi. Nullam sed mi massa. Ut feugiat suscipit libero, at mollis ante tincidunt non. Donec sollicitudin pellentesque orci vel lobortis.

Donec tincidunt enim neque, ut dapibus dolor vulputate id. Nam posuere, ex eget volutpat sagittis, mauris velit commodo ante, eget euismod odio tellus ac mauris. Aliquam in volutpat purus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed congue, dui et sagittis dictum, sem libero semper lacus, vel dapibus enim lacus quis ipsum. Vestibulum interdum tempus purus, at volutpat velit laoreet eleifend. Vivamus vitae eros nec neque ullamcorper ullamcorper non vel eros. Aliquam non nunc arcu. Duis lacinia ultrices fermentum. Pellentesque pellentesque, sapien non pretium condimentum, lacus risus pellentesque urna, ut commodo diam nulla a mi. Aenean accumsan sapien quis lacus placerat pulvinar.

In hac habitasse platea dictumst. Morbi eget libero sed tellus molestie egestas sed quis neque. Donec eget eleifend lorem. Etiam hendrerit id risus sed rutrum. Morbi eu auctor neque. Donec aliquet sagittis eros vitae pretium. Nam malesuada massa metus, vitae commodo elit vulputate et. Nulla augue nunc, consequat nec vulputate sed, lacinia ac risus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nullam eu posuere felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse gravida at ligula eget facilisis. Integer tristique nisi fringilla mauris pellentesque, a vulputate purus dignissim. Nunc sodales urna a urna gravida blandit. Integer in fringilla tortor, id fermentum velit. Nulla non posuere nulla, a maximus velit.

Políticas de devolución

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vehicula leo quis libero congue, in ornare magna viverra. In sodales eget arcu in molestie. Vestibulum suscipit felis mollis diam pellentesque, nec dapibus sapien euismod. Pellentesque tortor risus, cursus sit amet lacus mollis, egestas consectetur nisi. Nullam sed mi massa. Ut feugiat suscipit libero, at mollis ante tincidunt non. Donec sollicitudin pellentesque orci vel lobortis.

Donec tincidunt enim neque, ut dapibus dolor vulputate id. Nam posuere, ex eget volutpat sagittis, mauris velit commodo ante, eget euismod odio tellus ac mauris. Aliquam in volutpat purus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed congue, dui et sagittis dictum, sem libero semper lacus, vel dapibus enim lacus quis ipsum. Vestibulum interdum tempus purus, at volutpat velit laoreet eleifend. Vivamus vitae eros nec neque ullamcorper ullamcorper non vel eros. Aliquam non nunc arcu. Duis lacinia ultrices fermentum. Pellentesque pellentesque, sapien non pretium condimentum, lacus risus pellentesque urna, ut commodo diam nulla a mi. Aenean accumsan sapien quis lacus placerat pulvinar.

In hac habitasse platea dictumst. Morbi eget libero sed tellus molestie egestas sed quis neque. Donec eget eleifend lorem. Etiam hendrerit id risus sed rutrum. Morbi eu auctor neque. Donec aliquet sagittis eros vitae pretium. Nam malesuada massa metus, vitae commodo elit vulputate et. Nulla augue nunc, consequat nec vulputate sed, lacinia ac risus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nullam eu posuere felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse gravida at ligula eget facilisis. Integer tristique nisi fringilla mauris pellentesque, a vulputate purus dignissim. Nunc sodales urna a urna gravida blandit. Integer in fringilla tortor, id fermentum velit. Nulla non posuere nulla, a maximus velit.